sâmbătă, 14 ianuarie 2012

De ce am facut acest blogg?

    Bloggul Micului fotograf, spun asa pentru ca fotografie ca profesie pentru mine este ceva foarte nou. Este o super placere, cel mai mare hobby al meu, sa fac fotografii, si mai nou cred ca pot scoate banuti frumosi din asta. Ce ar fi sa va uitati la portofoliul meu; ma rog cat am completat pana acum, mai este drum pana sa il termin; si sa-mi spuneti ce parere aveti.
    Am sa adaug poze noi in portofoliu saptamanal, sper sa reusesc asta. Am sa va tin la curent cu planurile mele, vor fi cateva Eventuri de genul concurs si cine castiga va avea parte de o sedinta foto foarte funny si draguta, si multe altele.
    Daca va intrebati unde puteti vizualiza portofoliul, ei bine scroll in josul paginii de blogg, si veti vedea o gramada de poze de pe profilul meu de Flickr, click si se rezolva f usor.
    Inca nu am facut o lista de preturi pentru fiecare tip de eveniment la care pot veni sa fotografiez, dar am sa incerc sa  o fac curand, la fel cum va iesi si un site cat mai curand.
   Ar trebui sa stiti ca fotografia de eveniment sau sedinta sau model, nu e noua pentru mine, doar ca inainte nu taxam :))
   Sper sa ramaneti cu mine pentru mult timp! :*










2 comentarii:

  1. Felicitari pentru blog! Iti doresc mult succes, sa ajungi un mare fotograf si ...abia astept sa ma programez la o sedinta foto ;). Te pup, Mela

    RăspundețiȘtergere