joi, 26 aprilie 2012

ADV Photography in Piatra Neamt!

     Weekendul asta  si pana marti (27.04.2012-01.52012), sunt la Piatra Neamt, profit de mica vancanta de la facultate. Cum nici voi nu cred ca faceti scoala, sau munciti prea mult urmatoarele zile, sunt liber sa va satisfac dorintele fotografice. Si pentru ca sunt baiat bun, si am o presimtire buna pentru weekendul asta, oferta e smmeechera rau.
     Ma puteti intotdeauna gasi la messenger:anghel.vdragos sau telefon 0763250519



Goose bye!
     

joi, 12 aprilie 2012

Tyna and the Nature

Astazi am iesit la poze cu Tyna, era soare, cald, frumos, cand sa ajungem la locul cu pricina, au venit norii. Dar asta nu ne-a impiedicat sa ne vedem de pozele noastre, asa ca am dat o sansa sedintei; cam asta a iesit:















marți, 10 aprilie 2012

Fun With Claudia and Alexander


Ce am facut astazi, in aceasta zi de marti, alaturi de Claudia si Alexander? Ei bine, am facut poze, si poze, si iarasi poze Claudiei. Cine sunt Claudia si Alexander? Ei bine domnisorul e coleg de meserie si facultate, iar domnisoara un model atragator. Vreme frumoasa, buna dispozitie, hai sa vedem ce a iesit.
















Eee cam astea-s cateva din ele, v-am pupat!

miercuri, 4 aprilie 2012

Primavara devreme in Bucuresti

Cateva poze din Cismigiu, Herastrau, Muzeul Taranului, poze de timp liber. Oferta de weekend inca este valabila si pentru weekendul acesta (20%), v-am pupat.